Schietsport

Schietsport

Voor velen is de schietsport een onbekend fenomeen. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel mensen in uw kennissenkring hebben ooit een wapen in handen gehad? Misschien komt het door de onterechte verhalen die soms de ronde doen over de schietsport. Verhalen over de ‘enge, harde terugslag van een pistool’ bijvoorbeeld, of over het ‘terugketsen van een kogel’. Op deze site van VDW Schietsportcentrum zullen we u laten zien hoe boeiend en veilig deze sport is en wat de mogelijkheden bij ons zijn. Ook gunnen we u een kijkje in de historie van VDW, de winkel, de gezellige bar en het uitstekende restaurant. U zult ontdekken dat de schietsport ook voor u wel eens een schot in de roos kan zijn.

Voor degenen die het nog niet weten, op zaterdag kan u als niet lid van de huidige verenigingen gebruik maken van de banen tegen een zeer geringe vergoeding van 10 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Dit ongeacht de tijd die u blijft. Ook wordt deze schietbeurt conform de richtlijnen afgestempeld in uw schietboekje.

Wilt u ook eens met uw vriend, vriendin, broer, zus, ouders of grootouders of noem maar op kennis maken met de schietsport (*) in alle facetten? Maak dan eens een afspraak bij ons bij via ons contactformulier Klik hier of bel naar 0172571275.

U krijg bij ons een prachtige avond of middag met een gezellige nazit aan de bar.
(*) Een arrangement verloopt geheel conform de wet wapens en munitie (WWM).

Lees meer over onze arrangementen