De olm

De Olm voor een geslaagde dag!

Een feest in “De Olm” is geen gok maar een zekerheid voor een perfect verzorgde middag of avond.

We hebben het eigenlijk al gezegd: “De Olm” is de zekerheid van een perfect feest. Wij beschikken over een zeer moderne keuken, een sfeervolle bar, biljarttafels, dartsborden, een ruime garderobe en uiteraard airco. Indien gewenst kunnen we “De Olm” binnen een mum van tijd ombouwen tot een feestcentrum van ruim 375 vierkante meters. Of, indien gewenst verkleinen tot gewenste vloeroppervlak, of tot bruin cafe. Alles is mogelijk in “De Olm“.

“De Olm” beschikt, ivm met de antirook wet die in werking is getreden, over een inpandige “rookkamer” van maar liefst 14 m2. Deze rookkamer is toegankelijk voor rokers, maar zeker niet voor kinderen. En, conform de wet, geen bediening van drank aldaar. De rookkamer is in “De Olm” gelegen (direct naast de bar). Met andere woorden: bij ons behoeft u niet buiten in weer en wind of nog erger in de regen te staan maar kunt u gewoon uw rookwaar tot u nemen in onze rookkamer die is voorzien van muziek en frisse lucht aan- en afvoer door een speciaal rookkanaal wat met filters is uitgerust.

Ons credo is dan ook eigenlijk: kan niet, bestaat niet.

Complete feestavond vanaf € 23,50 p.p. all in. (Exclusief bittergarnituren: € 19,95). Of, als u het wenst, per consumptie en verrekening totaal. Bel naar 0172-571275 (bgg 0172-579519) of mail naar info@wapenhandel.eu voor meer informatie.
Meer informatie vindt u ook nog op “Feest voor elk budget”

Neem vandaag nog contact op met ons!

Gelegenheden

– Vergaderingen
– Bruiloften
– Recepties
– Casino avond
– Relatiemeetings
– Personeelsfeesten
– Vrijgezellenfeesten
– Of gewoon als u iets
te vieren heeft

Bij ons kunt u ongestoord genieten van uw rokertje zonder een ander tot last te zijn.